Vacature: Service- en onderhoudsmonteur

Voor de vestigingen Grubbenvorst en Egchel zijn wij op zoek naar een service- en onderhoudsmonteur. 

Bij Wijnen Square Crops produceren we groenten van topkwaliteit, die met de meest moderne technieken en op duurzame wijze worden geteeld. Dat is onze missie, tevens zijn we een bedrijf waar professionaliteit en passie voor groenten en ondernemen hand in hand gaan! Niet voor niet noemen we ons 'Master in Growth'! We hebben twee locaties die naast de kassen ook beide een verpakkings-, en sorteerhal hebben. Tevens hebben we op beide locaties een biomassacentrale.


Functie omschrijving:

Je werk bestaat uit het verrichten van correctief en preventief onderhoud aan het machinepark inclusief de randapparatuur. Storing zoeken en oplossen, reparatie werkzaamheden, modificeren en verbeteren van bestaande machines/installaties en installatie werkzaamheden behoren tot je takenpakket. Technisch inzicht en inventiteit zijn bij deze functie van groot belang. Niet alleen volgens het boekje werken, maar als dat nodig is, ook net even verder denken. Je werkt aan installaties die werktuigbouwkunde en elektrotechniek combineren. Om bij deze complexe machines storingen op te lossen, heb je kennis van beide disciplines. Daarnaast word je ook ingezet in de techniek van de tuinbouwkassen, zoals klimaatbesturing, warmtekrachtkoppelingen biomassacentrales, water technische installaties en oogsthulpmiddelen. Je maakt deel uit van de onderhoudsploeg, naast de technische kennis zijn collegialiteit en goede communicatieve vaardigheden hierbij van belang. Ook ben je bereid om storingsdienst te draaien.


Functie eisen:

  • Minimaal MBO niveau 2/3 elektrotechniek of mechatronica 
  • Opleiding bij voorkeur aangevuld met vak geralateerde cursussen 
  • In het bezit van rijbewijs B Werkervaring vanaf 0 jaar. 
  • Leergierig zijn is belangrijker 
  • Goede contactuele eigenschappen, oplossingsgericht denken, een flinke dosis doorzettingsvermogen en een flexibele werkinstelling.

Wat maakt deze baan uniek:
  • Een van de modernste en grootste glastuinbouwbedrijven van Europa 
  • We zijn nog steeds groeiend en blijven steeds innoveren en ontwikkelen. Niet alleen op de teelt, maar juist ook met geavanceerde techniek, automatisering, nieuwe machines en installaties. 
  • Leuke en behulpzame collega's (TD bestaat uit 12 monteurs) Werkzaamheden verdeeld over 2 locaties Iedere dag is anders, de teelt gaat door en beweegt deels met de seizoenen mee. 
  • Dit zorgt voor voldoende afwisseling in werkzaamheden.

Interesse?
Heeft deze vacature je nieuwsgierig gemaakt reageer dan snel door je CV en motivatie te mailen naar erwin@square-crops.com, zodat we een kennismakingsgesprek kunnen plannen. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Erwin Wijnands 06-81193412.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.