Onze producten

Onze producten, komkommers en paprika’s, telen we in flinke hoeveelheden, zonder daarbij de kwaliteit van het product uit het oog te verliezen. We leveren grote aantallen, maar kiezen de rassen in overleg met onze klanten. De wens van de klant op het gebied van kwaliteit, houdbaarheid, smaak, goede vormen en mooie kleuren staat daarbij voorop. 
  

Komkommers

In onze kassen hebben we in totaal voor 8,5 hectare aan komkommers. De teelt bestaat uit hogedraad- & traditionele teelt. Wij leveren onze komkommers gedurende het seizoen wat start begin maart en eindigt in november. De komkommers leveren we in diverse sorteringen.


Paprika's

Paprika’s worden op locatie Grubbenvorst geteeld. Het totale areaal is opgedeeld in drie afzonderlijke kassen waardoor het klimaat optimaal op rasniveau kan worden bijgesteld. We telen de kleuren rood, geel en oranje paprika's in diverse sorteringen. In totaal bestaat het areaal uit 32 hectare. De kas is direct gelegen aan de sorteer- en verpakkingshal en dit maakt het mogelijk verpakt en vermarkt product binnen no-time uit te leveren. 

Minikomkommers


Onze minikomkommers zijn ontstaan in onze proeftuin. Door te testen, te proeven en te controleren ontwikkelden we een unieke minikomkommer. Het grootste gedeelte van onze minikomkommers wordt vermarkt via het concept BoostyBites.

Minikomkommers
Oppervlakte: 8 hectare
Soort minikomkommer: Vanaf 75 gram

Puntpaprika

Vanaf 2022 wordt gestart met een nieuwe teelt: de puntpaprika. Deze wordt geteeld in Egchel, het areaal hiervan bestaat uit 1,5 hectare.