Partnerships (maatwerk)

Production on demand
Onze marktgerichte werkwijze houdt automatisch in dat we onze producten en rassen kiezen in nauwe samenspraak met onze klanten. Bij vragen vanuit de markt bekijken we samen met de klant op welke manier we hier zo goed mogelijk op kunnen inspelen. Onze bedrijfsgrootte maar ook de flexibiliteit van onze organisatie maken dit mogelijk. 


Partner in maatwerk

Wijnen Square Crops wil méér zijn dan alleen een leverancier; we willen meedenken met en vooral een partner zijn voor onze klanten. Structureel samenwerken met als doel een hoge kwaliteit, een onderscheidend product en een optimaal rendement in de keten te garanderen, dat is ons streven. 

Om dit te realiseren, bieden we zoveel mogelijk maatwerk. Vanwege onze omvang en de kwaliteit van onze organisatie kunnen we onze productie afstemmen op de wensen van onze klanten. Daarnaast biedt ook de samenwerking met Harvest House (afzetorganisatie in vruchtgroenten) kansen; indien noodzakelijk of gewenst kunnen we klantvragen invullen in samenwerking met collega-telers en zo nog grotere volumes en een breder assortiment leveren. We bedienen u met herkenbare en kwalitatief hoogwaardige producten. Seizoenscontracten behoren tot de mogelijkheden.

‘Masters in Growth’ zijn gaat echter verder dan alleen het teeltproces. Ook wat betreft verpakkingen, etiketten, logistieke afhandeling en kwaliteitszorgsystemen komen we graag tegemoet aan de wensen en eisen van onze afnemers. Omdat de behoefte van de consument snel en continue veranderd is het belangrijk dat we deze trends tijdig signaleren en omzetten naar concepten die op de behoefte aansluiten.  We leveren in diverse soorten fust en verpakken in flowpack, schaaltjes, zakjes of in klantspecifieke verpakkingen van retailorganisaties. Ons hypermoderne logistieke centrum is daarvoor op en top gefaciliteerd en door ons netwerk met creatievelingen en verpakkingsleveranciers kunnen we aan iedere wens van onze afnemers voldoen en actief mee denken aan het ontwikkelen en introduceren van nieuwe concepten.