Wie zijn we

Professioneel. Duurzaam. Innovatief. Marktgericht.

Masters in Growth, dat is Wijnen Square Crops. Door onze kennis en onze jarenlange ervaring zijn we professionals en garanderen wij een topproduct. 

Ons bedrijf telt twee locaties, in Egchel (8,5 ha komkommers, 8 ha minikomkommers en 1,5 ha puntpaprika) en in Grubbenvorst, (glastuinbouwgebied Californië) 32 ha paprika's)). Door onze omvang, maar ook doordat onze bedrijven zijn uitgerust met de meest moderne technieken, zijn we in staat professioneel, efficiënt en duurzaam te produceren. Tegelijkertijd stelt dit ons in staat om echte vakmensen, met veel kennis en ervaring, aan ons te binden. 

De markt is leidend in onze bedrijfsvoering: wij telen zoveel mogelijk waar de markt om vraagt. Het product, de teeltwijze, de verpakking en de levering stemmen we af op de wensen van de klant. Hier is onze bedrijfsvoering ook op ingericht. Onze producten worden afgezet via telersvereniging Harvest House. We willen zoveel mogelijk grip houden op de keten; ook dat draagt bij aan de levering van een kwaliteitsproduct van formaat!Onze missie

Wij telen op duurzame wijze groenten van topkwaliteit, door de meest moderne technieken te gebruiken. Passie, professionaliteit en ondernemerschap gaan bij ons hand in hand.

Onze visie

Voorsprong door innovatie op het gebied van teelt, product en milieu om zo aan de behoefte van de consument van de toekomst te voldoen.